Mobirise

De schuur

Een gedeelte van de schuur werd na restauratie, in 2018, omgetoverd tot een polyvalente zaal. Er is eveneens een werkplaats voorzien voor traiteur naar eigen keuze. De zaal biedt plaats aan een gezelschap van maximum 64 personen (zittend) of maximum 80 personen (staand) voor bvb. een receptie.

Het domein is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Mobirise

De voute

In de bovenruimte van de zaal bevindt zich een voute van 33m2 in landelijke stijl dat gebruikt kan worden als lounge ruimte, kleine vergaderzaal, …
Moderne apparatuur is ook steeds ter beschikking: 65 inch scherm, geluidsinstallatie, flipchart, wifi en andere toebehoren.

Mobirise

Het terras

U kan in de zon of onder het mooie gebinte van de oude schuur een receptie houden of vanuit een lounge zetel genieten van het landschap.

Mobirise

Het landschap

Het domein beslaat 2,8 hectares en de vergezichten rondom zijn prachtig.
Bij mooi weer kunnen tal van activiteiten buiten plaats vinden, zo kunt u ten volle van het landschap genieten.

We werken samen met:
• vzw Regionaal Landschap Houtland om het karakteristieke landschap en zijn natuurwaarden te behouden en te herstellen. Ons landschap kreeg vorm met : een gemengde boerenhaag, 20 hoogstammige fruitbomen, 2 lindebomen en 1 notelaar;
• Met de Vlaamse Landmaatschappij hebben we een beheersovereenkomst, hierdoor doen we extra inspanningen voor het milieu, de natuur en de biodiversiteit in Vlaanderen.
• Om Natuurpunt te steunen bieden we een Gageleer biertje aan.
De verkoop van het degustatiebier brengt middelen op voor de aankoop van natuur. Gageleer is een origineel, biologisch, donkerblond bier met eigenzinnig karakter.  

Adres

Wilgenbroekstraat 56                    
8020, Oostkamp                    
Contact

Inge Welvaert
Email: info@zaalrietdam.be
Telefoon: 0032 485/68.73.12 
https://mobirise.com website maker